Πολιτική Κρατήσεων

Επιβεβαίωση Κράτησης :
Για να πραγματοποιηθεί η κράτησή σας είναι απαραίτητο να προκαταβάλλεται το 30% του συνολικού ποσού που απαιτείται για τη διαμονή σας, μέσω:

  • Πιστωτικής Κάρτας (VISA, MasterCard)
  • Κατάθεσης στον ακόλουθο τραπεζικό λογαριασμό

PIRAEUS BANK

SWIFT ADDRESS (BIC): PIRBGRAA

IBAN: GR91 0171 7720 0067 7211 9767 398

Δικαιούχος: Μαρία Μπαχά

Η κράτησή σας θα επιβεβαιωθεί με την παραλαβή της προκαταβολής.

Σε περίπτωση πληρωμής με χρήσης χρεωστικής/ πιστωτικής κάρτας, σας γνωρίζουμε ότι η συνεργαζόμενη τράπεζα (Eurobank) λειτουργεί ΜΟΝΟ βάσει κανονισμών των Οργανισμών (visa/ mastercard). Αν ολοκληρώσετε τη κράτηση σας και πληρώσετε με τη χρήση κάρτας, αποδέχεστε το cancellation policy της τράπεζας, όπως διαμορφώνεται βάσει των κανονισμών των οργανισμών  (visa/ mastercard).

Επικοινωνήστε μαζί μας, εάν επιθυμείτε κατάθεση της προκαταβολής σε διαφορετική τράπεζα.

Ακύρωση Κράτησης

Εάν η ακύρωσή της κράτησης σας πραγματοποιηθεί:

  • 40 ή περισσότερες ημέρες πριν την ημερομηνία άφιξής σας, σας επιστρέφουμε την προκαταβολή στο ακέραιο (τυχόν έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη)
  • 25 έως 39 ημέρες πριν την ημερομηνία άφιξης σας, σας επιστρέφουμε το 40% της προκαταβολής (τυχόν έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη)
  • 24 ή λιγότερες ημέρες πριν την άφιξή σας, δεν επιστρέφεται κανένα ποσό από την προκαταβολή
  • Σε περίπτωση μη άφιξης ή αναχώρησης πριν από την καθορισμένη ημερομηνία υπάρχει χρέωση του συνολικού ποσού της διαμονής σας

Σημειώσεις:

  • Ολες οι τιμές είναι σε ευρώ (€) και περιλαμβάνουν φόρους και ΦΠΑ
  • Ώρα άφιξης: 14:00 μ.μ.
  • Ώρα αναχώρησης: 12:00 το μεσημέρι

standard studios φιλοξενίας 2-3 ατόμων

Standard Studios

Το συγκρότημα διαθέτει 10 standard studios φιλοξενίας 2-3 ατόμων. Τα δωμάτια χαρακτηρίζονται από την κομψότητα και την απλότητα της αρχιτεκτονικής της Βόρειας Χίου ενώ το καθένα είναι ξεχωριστά διαμορφωμένο και πλήρως εξοπλισμένο.

superior studios φιλοξενίας έως 4 ατόμων

Superior Studios

Το συγκρότημα διαθέτει 2 superior studios φιλοξενίας έως 4 ατόμων. Τα δωμάτια είναι  πλήρως εξοπλισμένα και όμορφα διακοσμημένα ώστε να προσφέρουν στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης σε μια φιλόξενη και ζεστή ατμόσφαιρα στα Βόρεια της Χίου.

apartment φιλοξενίας έως 5 ατόμων, ιδανικό για χαλάρωμα με τη παρέα ή την οικογένεια σας

Apartment

Το συγκρότημα διαθέτει 1 apartment φιλοξενίας έως 5 ατόμων, ιδανικό για χαλάρωμα με τη παρέα ή την οικογένεια σας. Το δωμάτιο είναι πλήρως εξοπλισμένο και όμορφα διακοσμημένο ώστε να προσφέρει μοναδικές στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.